Länk till Galleriet
Länk till hemsidan

 

- Missa inte att rycka ett ex av tidningen Dynamo. Här finner ni en stor artikel om Absolutfotografering. Även min fotoutställning Alfahane och ämnet Mäns Våld mot Kvinnor tas upp i intervjun. Journalist Pelle Filipsson.

http://facebook.se/absolutfotografering

Fler tidningsintervjuer och artiklar om Absolutfotografering är på ingående. Nu rullar det!

ON TOP OF THE WORLD ;)

- Nu har Absolutfotografering en egen sida på Facebook igen. Denna gång ligger inte det så mycket bilder upplagda som jag blev av med ett tusentals förra gången den låg uppe.

Ni hittar Absolutfotografering här:

http://facebook.se/absolutfotografering 

- 29 september Kulturkammaren i Norrköping! Missa inte min fotoutställning som kommer att visas på Kulturkammaren i Norrköping under hela hösten från och med den 29 september. Välkomna!

- På Kulturkammaren i Norrköping kommer jag hänga höstens foto utställning. Den kommer hänga under Norrköpings kulturnatt och under hela hösten. Kulturkammaren är ett fantastiskt ställe med all kultur under ett o samma tak. Tacksam o lycklig!

- Arbetar som frilansande fotograf. Modell uppdrag i största allmänhet men fotograferar även allt mellan himmel och jord. Kontakta mig om ni önskar en fotograf för inget uppdrag är omöjligt.
För tillfället fotograferar jag för olika projekt, utställning och enskilda modelluppdrag. Men inget projekt är omöjligt så kontakta mig så skräddarsyr vi era bilder. Stylist finns att tillgå. Välkommen!

- Oslo igen, Denna gång utställningen Natur og Kultur.

- Missa inte min Utställning Alfahane! Vernissage i Skarpnäcks Kulturhus den 17 december klockan 12.00 - 15.00. Utställningen kommer hänga uppe från 17 dec till 12 jan. Välkomna att smita in på min utställning Alfahane som kommer att hänga på Skapnäcks Kulturhus! Hoppas att vi ses där den 17 december!

- DÅ var datumen äntligen klara för min utställning Alfahane på Skarpnäcks Kulturförenings stora kontstutställning. Datum är som följer:
Vernissage: 17 december kl. 11-15
Utställningsperiod: 17 december – 12 januari
Välkomna!

- Utställning Romantic and Love sätts upp i butik Epok Antikt och Inredning som ligger på Storgatan 44 i Linköping. Välkomna!

- Välkommen på min fotoutställning Alfahane. Vernissage för utställningen kommer att ske 25mars från klockan 1700 och framåt. Utställningen hålls i Linköping på Industrigatan 5. Det är skyltat utifrån så ni lätt kommer hitta in till vernissagen. Välkomna att besöka min utställning som kommer att beröra många. Jag hoppas att jag kan ge hopp och styrka genom min utställning.

- Samla ihop ett gäng vänner för fest och flärd! Skapa er egna sex and the city gemenskap med era vänner och få ta del av lite lyxig omsorg.

Absolutfotografering syr ihop ett paket med styling, smink och tillhörande fotografering. Att ha alla sina vänner samlade på en fest och bli ompysslad av stylister samt få detta dokumenterat på bild. Det blir ett minne för livet!

I paketet ingår även modell fotografering om ni så önskar.

Tveka inte utan kontakta Absolutfotografering och vi hjälper ert att få er egna sex and city feeling!

maria@absolutfotografering.se

- Fotograferar numera bara på kvällar och helger. Detta pga att jag arbetar som reseproducent på Resia. Är ni sugna på att resa maila mig gärna och jag ber någon av våra säljare hjälpa er att boka just er resa.

maria@absolutfotografering.se

- Nu ligger även mina bilder uppe på följande sajter:

www.busspastockholm.se

www.flickr.com

www.metrophotochallenge.com

- Har plåtat för tidningen Buss på Stockholm som kommer ut på alla långfärdsbussar från och med den 19 november- Magasinet ligger på alla långfärdsbussar som kommer till Stockholm. Ni finner även tidningen på nätet www.busspastockholm.se

- Innehar F-skattsedel

- Fotograferar på Heltid från och med 01DEC08. Har tillgång till egen Studio i Sundbyberg. Kontakta mig om ni önskar kostnadsförslag . Ni ringer mig på 0704548489 eller mailar mig på adress:

maria@absolutfotografering.se

- Prisuppgift för Fotografering vänligen maila mig: maria@absolutfotografering.se

- Ny Utställning är under planering här i Stockholm och även kanske ute i landet. Återkommer med mer löpande info under min Blogg.

- Fotograferat för Englaklubben. Ni kommer finna bilder under deras hemsida:

www.englaklubben.se

- Musikband som jag har fotograferat och vars bilder ligger uppe här på min hemsida är som följer:

Freda

Six Hour http://sixhour.se

ZZ Cops hemsida på my space:

http://www.myspace.com/zzcopsweden

Glenn Brandsta hemsida: www.brandsta.nu

Take Cover hemsida: www.takecover.se

No Comments hemsida: www.nocomments.nu

Dektektivafdelningen hemsida: http://www.myspace.com/detektivafdelningen

Fire4hire hemsida: www.fire4hire.se

Scatcat hemsida: www.scatcat.se

Musicuniform hemsida: www.musicuniform.net

- Mina bilder ligger uppe på ett stort antal modesajter, agenturer och hemsidor här på internet. På flera av dom stora bildbyråernas hemsidor finner ni även mina bilder. Bland annat:

www.modellbilder.se och www.mostphotos.com

- Make up artister som jag arbetat med på en del av
mina fotosessioner är:
- Annika Bengtsson (Email)
- Anna Gladh (www.makeupyourmind.se)
Här finner ni även fler bilder som jag har tagit.

- Tack till Skeppsbar med Personal!
Tack för ni lånat lokaler till mig för fotografering.

- Jag och frilandsjournalisten Tobias Pettersson åkte en solig dag i september 2003 till Saltsjöbaden utanför Stockholm för att träffa Artisten Sek från popgruppen Loso. Sek kommer från staden Nakhon Ratchasima (Khorat) nordöst om Bangkok i Thailand. Intervjun och fler bilder finner ni här: www.zeromagazine.nu

Länk till hemsidan